Οι παρακάτω λειτουργικοί κανόνες είναι δεσμευτικοί για όλα τα μέλη/ χρήστες του FORUM. Κάθε παραβίαση τους, μπορεί να επιφέρει ως τιμωρία μέχρι και την οριστική διαγραφή του λογαριασμού του χρήστη, αν αυτός δεν συμμορφωθεί στις όποιες υποδείξεις της συντονιστικής/διαχειριστικής ομάδας. Παρακαλούμε επίσης, σε περιπτώσεις flaming, οι χρήστες να μην λαμβάνουν θέση παρά να ειδοποιούν αμέσως κάποιον από τους συντονιστές ή /και τους διαχειριστές, όπως προβούν στις απαραίτητες ενέργειες.
1. Μέλη του φόρουμ δύναται να γίνουν όλοι, ανεξαρτήτως φύλλου, εθνικότητας, θρησκευτικών πεποιθήσεων, χρώματος, καταγωγής και μορφώσεως.
2. Όλα τα μέλη οφείλουν να σέβονται τα υπόλοιπα μέλη, καθώς και τυχόν πρόσωπα στα οποία αναφέρονται. Απαγορεύονται οι υβριστικές δηλώσεις, καθώς και η χρήση του διαδικτυακού κόμβου ως εφαλτήριο προσωπικών διενέξεων. Απαγορεύονται ρητά οι υβριστικές δηλώσεις προς δημόσια πρόσωπα. Απαγορεύονται επίσης, κάθε προσπάθεια προς ρατσιστική ή άλλη προσβλητική εκδήλωση προς την προσωπικότητα του κάθε ανθρώπου, ανεξαρτήτως ιδιότητας ή προέλευσης. Οποιαδήποτε παραβίαση του συγκεκριμένου κανόνα, μπορεί να επιφέρει μέχρι και την οριστική διαγραφή του λογαριασμού του χρήστη.
3. Όλα τα μέλη οφείλουν να χρησιμοποιούν το FORUM, με σεβασμό στην τήρηση των νόμων του Ελληνικού κράτους, όπως και με την Ευρωπαϊκή νομοθεσία για την ορθή και σωστή χρήση του διαδικτύου.
4. Απαγορεύεται η χρήση του παρόντος διαδικτυακού κόμβου, για την διενέργεια παράνομων πράξεων, όπως την παράνομη εισχώρηση σε άλλους διαδικτυακούς κόμβους (hacking), την κρυφή εκτέλεση εντολών οποιαδήποτε κώδικα για παράνομες πράξεις και οποιαδήποτε άλλη ενέργεια αποσκοπεί σε δολιοφθορά ή καταστροφή οποιαδήποτε διαδικτυακού κόμβου ή την διενέργεια οποιασδήποτε παράνομης πράξης.
5. Τα αναγραφόμενα σε κάθε ποστ, βαρύνουν τον συγγραφέα και δεν αποτελούν γνώμη ούτε δεσμεύουν τους συντελεστές του FORUM. Αποτελούν γνώμη του συγγραφέα, ο οποίος φέρει και την αποκλειστική τους ευθύνη σύμφωνα με τους νόμους του Ελληνικού κράτους.
6. Προσβλητικά μηνύματα, μηνύματα με συζητήσεις πολιτικού ή άλλου παρόμοιου περιεχομένου κείμενα, θα πρέπει να αφαιρούνται μετά από προειδοποίηση της συντονιστικής ομάδας. Αν ο συγγραφέας δεν συμμορφωθεί, ο συντονιστής θα έχει δικαίωμα αφαίρεσης του κειμένου χωρίς περαιτέρω προειδοποίηση. Παρακαλούνται επίσης οι χρήστες σε κάθε παράθεση νέου ή άλλου κειμένου, πέρα της δικής τους άποψης να προσθέτουν αν είναι δυνατόν, πηγή προέλευσης του κειμένου αυτού.
7. Η χρήση των πεζοκεφαλαίων, κάνει την ανάγνωση ευκολότερη. Το ίδιο και στα ψευδώνυμα των μελών. Τα κεφαλαία κουράζουν τον αναγνώστη. Eπίσης, η χρήση των Ελληνικών είναι προτιμητέα εκτός αν πρόκειται για ξένο επισκέπτη.
8. Κάθε ανακοίνωση του συντονιστή έχει ισχύ από την στιγμή της δημοσίευσής της και μετά. Αναδρομική ισχύ, δεν υπάρχει σε καμία περίπτωση. Αναδρομική ισχύ της ανακοίνωσης υπάρχει μόνο σε περίπτωση που μηνύματα θεωρούνται προσβλητικά σε προσωπικό επίπεδο ή καταστρατηγούν νόμους λειτουργίας του FORUM ή/και νόμους του Ελληνικού κράτους.
9. Η δημοσίευση προσωπικών μηνυμάτων ( π.μ.), απαγορεύεται, γιατί θεωρείται απόρρητη και έτσι πρέπει να μένει. Όποιο μέλος δημοσιεύσει τέτοιο απόσπασμα σε ποστ, θα πρέπει να γνωρίζει, από την αρχή, ότι θα κατέβει άμεσα και θα υπάρχει σύσταση -αρχικά- από τον συντονιστή της ενότητας στο συγκεκριμένο μέλος να μην ξανανεβάσει π.μ.
10. Οι ιδιοκτήτες και η ομάδα διαχείρισης του FORUM, δεν φέρουν καμία ευθύνη για τις τοποθετήσεις των μελών της, που αποτελούν προσωπικές και μόνο εκφράσεις.
11. Οι ιδιοκτήτες του site, διατηρούν το δικαίωμα να αλλάξουν μέρος ή ολόκληρο το site και την λίστα μελών , χωρίς καμία υποχρέωση προς τρίτους αν αυτό κριθεί αναγκαίο.
Τα παραπάνω συνιστούν τους κανόνες χρήσης του φόρουμ και όλα τα μέλη υποχρεούνται να τα τηρούν. Η χρήση του κόμβου, οποιανδήποτε στιγμή, συνιστά ανεπιφύλακτη αποδοχή των ανωτέρω και πλήρη συμφωνία με αυτά. Όποιος δεν συμφωνεί με τους παραπάνω όρους παρακαλείται να ζητήσει την διαγραφή του.
Για τη διαχείριση
Ιωάννης Β. Βέλλης
Γενικός διαχειριστής Forum
E-mail: ecfpogr@gmail.com

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here